Gootsteen ontstoppen

 

Rioolservice Leiden is uw betrouwbare ontstoppingsbedrijf bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer, WC of riool. Onze rioolontstoppers helpen uw graag!

Gootsteen verstopt?

Een gootsteen verstopping is vervelend en komt nooit op het juiste moment. Doordat in gootstenen en wasbakken voortdurend zeepresten, vet en olie wordt doorgespoeld kan uw gootsteen of wasbak verstoppen. In het beginstadium van een verstopping zal het water minder snel doorlopen. Wanneer uw gootsteen helemaal verstopt is zal er een totale blokkade plaatsvinden en zal het water helemaal niet meer door kunnen spoelen.
Afhankelijk van de ernst van de gootsteen verstopping kunnen de rioolontstoppers van Rioolservice Leiden op diverse manieren uw verstopping te verhelpen. Bel ons daarom voor een afspraak!

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeind & op feestdagen

Wat kunt u eerst zelf proberen bij een verstopping?

In sommige gevallen kunt u eerst zelf proberen de gootsteen verstopping te verhelpen. Zo kunt u eerst zelf zichtbaar vuil proberen te verwijderen of een plopper gebruiken om de sifon van de wasbak leeg te halen. Wanneer dat niet werkt kunt u het beste een Rioolservice Leiden inschakelen. Wij ontstoppen uw verstopping met de grootste zorg. Wanneer er onverhoopt bepaalde onderdelen vervangen moeten worden, doen wij dat gelijk of op afspraak. Wij gebruiken alleen materialen van de beste kwaliteit, zodat wij kunnen garanderen dat u nog lang van uw gootsteen kunt genieten.

 

Maak nu een Afspraak!

Contact met Rioolservice Leiden

Heeft u op dit moment last van een rioolprobleem of een verstopping, en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Stankoverlast? Bel ons direct voor een afspraak!
error: Content is protected !!