Rookdetectie

Rookdetectie Rioolservice Leiden

 

Last van rioolvliegjes, rioolstank of een rioolprobleem? Laat Rioolservice Leiden dan een Rookdetectie uitvoeren. Bel ons direct voor een afspraak!

Rookdetectie

Schade aan uw riool en rioolwerk is niet altijd zichtbaar. Om problemen te op te sporen kunnen wij een inspectie doen door middel van rookdetectie. Lekkages kunnen ontstaan door minuscule haarscheurtjes in uw riool. Deze scheurtjes zijn niet altijd gemakkelijk op te sporen met het het blote oog. Daarom is het verstandig om door Rioolservice Leiden een rookdetectie uit te voeren. Bij rookdetectie sluiten onze vakkundige monteurs de uitgangen van uw riool af en vullen deze vervolgens met milieuvriendelijke rook. Door deze manier van werken kunnen kleine scheurtjes heel gemakkelijk worden opgespoord. Zelfs wanneer deze niet zichtbaar zijn voor het blote oog.

 

Waarom kiest u voor ons?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen


Rioolservice Leiden & rookdetectie

Rook door een riool blazen kan natuurlijk iedereen. Het opsporen van mogelijke pijnpunten in uw riolering vereist een bepaalde mate van vakmanschap. Dit komt vooral door het feit dat riolering zich vooral ondergronds bevindt en op andere moeilijk te bereiken locaties. Voorafgaand aan het uitvoeren van een rookdetectie wordt uiteraard de plaatselijke brandweer even ingelicht. Bij het uitvoeren van rookdetectie maken onze monteurs gebruik van gespecialiseerde rookmachines die regelbaar zijn. Dit is belangrijk omdat er op deze manier scheurtjes en lekkages van de kleinste afmeting opgespoord kunnen worden.

 

Maak nu een Afspraak!

 

Contact met Rioolservice Leiden

Heeft u op dit moment last van een rioolprobleem of een verstopping, en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Last van rioolvliegjes of rioolstank? Bel ons direct voor een afspraak!
error: Content is protected !!